Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När är man nöjd?

Steg för steg jag tar känner efter

Solen och värmen finns här
mycket fix i trädgård och växthus
Grill och bubbelbad nu till kvällningen 
Njuter av varje sekund… 
 
Hade dock njutit ännu mer med den rätta vid min sida…
....saknar dig....
Får dock nöja mig med son och ex (för tillfället)
Inte helt fy skam det heller 
 
Har det trots allt ganska bra
 

 




Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-04 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP