Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag

 

Finns inget lättare än att tycka, tro och bedöma 
Men ingen vet vad andra brottas med 
Själv vet jag inte ens hur jag mår längre
Är det dåligt? Är det bra? Kanske är det normalt? 
vad normalt nu är?
 
Jag vet hur jag vill må
och vad jag strävar efter
Mycket som påverkar måendet
men jag vet vart jag vill och dit ska jag
 
Det är sol det är värme och världen är grön
Livet ska levas och njutas 
 
Hur eländigt allt än kan kännas 
söker man den sanna kärleken
Den sanna kärleken löser inte allt
men fan så mycket
 
Livet blir mycket enklare med kärleken nära
När du tror dig att ha funnit din 
visar det sig att den bara var din sanning
och du hade en annan sann kärlek
 
Men skam den som ger sig….
…i somnar hittar jag min…
 



Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-05-07 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP