Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyll hjärtas skrin

Med alla underbara. minnen

Öppna ta fram ett och ett

Lägg ett pussel av kärlek

Ta bit för bit

Forma ett hjärta helt

Låt ödmjukhet

Ge tankar av ömhet

Som aldrig släpper taget 

Om själva livet

Stäng hjärtas skrin

Bär det alltid med i tysthet i livet




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-08 14:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ta vara på det goda.
2024-05-17

  La Magnólia VIP
Mycket fint om hjärtats särskilda plats för de minnen vi håller särskilt dyrbara. Att kunna ta fram, alltid bära med oss.
2024-05-08

  Koloristen
"Lägg ett pussel av kärlek

Ta bit för bit

Forma ett hjärta helt"

-Då behövs den där pusselbiten som varit så eftersökt, och se, där fanns den!
2024-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP