Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledig

Äntligen lite ledighet
hoppas det håller i sig
Man vet aldrig
men håller tummarna
 
Planerad fika på stan
med långväga vän
Något att se fram emot
behöver det

 




Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-05-08 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP