Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubblor

Munnen full av svala bubblor
Heta bubblor smeker huden
Bubblor får mig avslappnad
Lever i en bubbla
Bubbelgum är gott
Hade en vän en gång som kallades Bubbel
Vart tog han vägen egentligen?
Bubblor är fint skönt och gott
Men jag vill sticka hål på min bubbla....
....och börja leva igen, som jag alltid har gjort!



Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-05-08 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP