Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyllerus

Mycket händer i ens liv som man inte vill vara med om

När ska man sluta att kämpa för sina nära och kära?
Trodde att jag fixat allt till det bästa
Men det bara fortsätter och fortsätter och fortsätter…
Nya behov och nya krav
 
Bara att kavla upp skjortärmarna igen….
….problemet är att det inte går att kavla upp längre…de har fastnat…
 
Ikväll ljudet av på mobilen skiter i allt
och unnar mig en grym fylla…
länge sedan sist

 




Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-05-08 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP