Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestraffning


Det största straffet Gud ger en person är att döma den personen att ständigt prata om samma saker.
Det kan inte finnas någon större smärta i världen än så här.
Att lyssna på dessa samtal innebär att dela den mannens smärta.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-05-08 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP