Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omstart

En dag som började med sprängande huvudvärk
visade sig bli en riktigt bra dag trots allt
För mycket bubbel ger ofta huvudvärk
 
Mycket av ToDo-listan gjord 
Mycket rörelse, musik, sol och frisk luft 
Alla de viktigaste ingredienserna för att
få hjärnan att fungera
 
Även om jag vetat det länge så vet jag nu
vad jag verkligen MÅSTE göra. Du ger mig inget val
Det blir inte lätt, men livet är inte alltid lätt
Får helt enkelt bara lösa det
Lösa det som jag gör med allt annat 
 
Det finns så mycket glädje och kärlek kvar i livet…
...och det restartar med morgondagens party med bästa vännerna
och följs upp med en fikaträff med en kär vän på lördag
glädje att se fram emot
 
Jag har tillräckligt många fina vänner för att jag
inte ska behöva truga på någon min vänskap
som inte vill ha den
 
Nu ska mitt liv tillbaka för att stanna!
Mitt liv där jag trivs och njuter av tillvaron som jag
tidigare alltid gjort 
 
Det är vår, snart sommar
Första sommaren som öppet singel ska inte gå av för hackor
 
Det är frihet

 




Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-09 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP