Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hjälp i att hantera maten i rimlig mängd


En God Gratäng

Detta är en god gratäng,
men rik på kalorier.
Så vill man ej hamna i säng
och vakna klockan tie,
uppmuntras man att äta måttligt
fast kritikern blir trotsig.
Om så fallet faller in
gör då på detta viset:
ge honom en baota-kram,
säg: “jag vet du känner tvivlet,
att du gärna äter mat
tills vi alla spricker”.
och fortsätt krama tills han glad
och kasta lite glitter

Snipp snapp, dikten slut
måhända att den spåra ut




Bunden vers (Rim) av seb_pebble
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-05-10 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

seb_pebble