Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vår förbundenhet


Floden

I floden blir jag inspirerad.
Där slutar jag att vara jag.
I floden tappar han sin vilja,
och genom vattnet lyser klart
vad nästa handling komma bli.
Och inte viljan hjälper då.
Nej, något annat griper in,
och alla tvivel släpps ifrån.




Bunden vers (Rim) av seb_pebble
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-10 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

seb_pebble