Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En påminnelse till mig själv om döden


När jag lägger mig ner för att dö

När jag lägger mig ner för att dö
se mig i ögonen, säg inte adjö.
Låt inte orden få sabba det där
en gång för alla, låt oss vara här

När jag lägger mig ner för att dö
spela musiken, sätt upp dem i kö!
dem som följde mig genom mitt liv
Musiken som skurit mig som en kniv.
sångerna som har masserat min själ
dem jag har lyssnat på när i misär
dem som jag lyssnat när jag varit kär

Så när jag lägger mig ner för att dö
Berätta för mig om det där du har glömt
Det där som du trodde jag hade fördömt
du hade förmodligen rätt

Så när jag lägger mig ner för att dö
Lägg dig bredvid, intill mig tätt
jag vill vara rädd, jag vill känna sorg
låt oss lyssna till kärlekens sång
och för en sista gång låt den ta form
innan den drar sig åter tillbaks
tillbaka hem - det är dit vi ska




Bunden vers (Rim) av seb_pebble
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-05-10 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

seb_pebble