Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är vägen

Det här är vägen
Lilla fågel

Förlist vandrare
God morgon

Berättade jag?
Högt över havet

Kärleken är evig
Varför, säg mig varför

Visst finns mirakel




Fri vers av Manlind
Läst 26 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-19 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manlind