Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig modet att,

Ge mig modet att,
våga gå först

Vill ha vin

Blir inte bättre

Kärlek, kärlek, kärlek

En viskning
Likt en viskning

Folk kommer resa sig upp
Ta tillbaka vad som är deras

Börjar snurra
Å, nej!




Fri vers av Manlind
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-19 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manlind