Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu

Här och nu
Fantasi

Du är älskad där du går
Will you miss me?

Redo

Gör om gammalt
Starkare

Jag måste glömma




Fri vers av Manlind
Läst 26 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-19 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manlind