Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg halleluja

Säg halleluja
Klappa händerna

Gå ut med ett leende
Ta emot världen

Kroppen vägrar

Låt det regna
Viska till skuggorna

Folk kommer resa sig upp

Spring, spring, spring

Ställ dig aldrig i ledet
Revolution

Ser till höger, ser till vänster

Vad är anledningen,
till att jag lever mitt liv?

Står vakt

Sjung halleluja

Jag har min biljett
Kommer använda den




Fri vers av Manlind
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-05-19 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manlind