Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusen bäck

Fast i årstiden

övervintrar höstlöven

under frosttäcket




Bunden vers (Haiku) av Alina Ögger
Läst 741 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-02 22:55



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vintern som fälla... det var en fin vinkling... Och vacker illustration!!
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Alina Ögger
Alina Ögger