Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenande stadier


Längst in i mörkret

finns barndomen

i flyttlådorna




Bunden vers (Haiku) av Alina Ögger
Läst 587 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-14 14:22



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Långt inne i dunklet hänger en docka
och ser ganska läskig ut
som gamla barndomar man inte vill veta av längre
(kombination av foto och akvarell, eller ...?)
2008-12-14

    ej medlem längre
Ja, en träffsäker iakttagelse.
2008-12-14

  thyra
Perfekt! :)
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Alina Ögger
Alina Ögger