Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlandet

Daggfyllda nät

håller samman doften av

sprungen luktärt




Bunden vers (Haiku) av Alina Ögger
Läst 680 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-09 19:46



Bookmark and Share


  aol
underbart gillas
2010-01-08

  Jer
Förhoppningsfull.
2008-11-09

  Per Rydberg
Längtan till den andra/somriga världen andas dina ord, skönt och drömskt!
2008-11-09

  Cris
Åh.. vad somrigt och väldoftande fin poesi
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Alina Ögger
Alina Ögger