Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De Som Har Varit

En av de första.
Riktligt med ånger.
Inte det minsta sant.
Kommer du glömma mig?

Galen i dig,
utan tvekan min favorit.
Storhet i mänskig form.
Temporör lycka,
alltid du som vinner.
Vinet och stesolidets efterträdare.

Alldeles omöjligt.
Ledsen för förvirrningen.
Bästa vännen min.
Eftertänksamheten uppskatts,
rosorna har dock vissnat.
Tack för allt.

En sjukdom jag bär,
inte meningen att fastna såhär.
Porslin och gripande.
Snälla hämma mitt lidande.




Fri vers av mumrik
Läst 11 gånger
Publicerad 2024-04-30 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mumrik