Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambition

Nykter, hel och ren.
Jag granskar resultat,
och sköljs av besvikelse.
Nykterhet och hela armar.

Blodet utlöser kreativitet.
Sipprat ut genom hålen.
Det blir sämre med åren.

Bestämt att det ska gå,
därför måste jag offra.
Isolering.

Allt du önskar ha,
för ett enstaka pris.
Offergåvan du ger,
blir på detta vis.
För att känna stolthet,
kan du nu springa på hal is.




Bunden vers (Rim) av mumrik
Läst 10 gånger
Publicerad 2024-04-30 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mumrik