Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Where?

A flower
Spun by sunlight
Soil
A system
Where are you and I?




Fri vers av kenny
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-10-14 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kenny
kenny