Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintermorgonsögonblick

Hastigt drar sig ett glimrande fält tillbaks
Lämnar kvar en matt yta
Målad mörk
En skugga fladdrar förbi på ett ögonblick
Bara husets geometriska former verkar bestå
Frosten och skuggan (som är betydligt äldre än gatan) ler i mjugg åt mina infantila tankar (men fulla av överseende)




Fri vers av kenny
Läst 289 gånger
Publicerad 2005-10-14 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kenny
kenny