Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överröstad

Jag såg en dag
hur något som lämnade havet
spred sig
och orsakade en explosion av liv
som rullade ned för en grön slänt
i Kalifornien
och för ett ögonblick överröstade själva havet




Fri vers av kenny
Läst 337 gånger
Publicerad 2005-10-15 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kenny
kenny