Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtslag

I ett försök att andas rätt
hittade jag kärleken
I ett snedsteg
fann jag min lycka.

Det är svårt att inte begära för mycket
balansen är en tunn väg
lite svårt att hitta
bland alla hinder.

Jag faller för dig
och jag faller för mig själv
att vara lycklig är attraktivt.

Jag har fallit för många
fallit för många gånger
fallit och rest mig upp.

Jag är på toppen nu
jag får svindel av att titta ner
det är läskigt att vara så hög
vad händer när jag kommer ner igen,
kommer jag någonsin våga mig ner igen?




Fri vers av Lizita
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-12 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizita
Lizita