Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad livet kunde ge.

Ikväll är det skam att inte längta,
skam att ge sig,
skam att förlora,
skam att vika undan.

Känner du smaken
som så många gånger infunnit sig i min mun,
ser du hur mina ögon
går in i en härlig dimma?

Har du någon gång tänkt på
att våra liv inte ser likadana ut,
att våra liv har olika nyanser att förhålla sig till?
Mitt liv är vitt,
och du vet nog vad det handlar om.

Ångest
Känslor
Kärlek
Beroende
Utfyllnad
Tomhet
Hat
Skam
Livet
Saknad
Minnen
Lycka
Minnesluckor
Förstånd

Vad mer kunde jag begära av livet
allt det här hittade jag i en sak,
en sak som inte ville gå samma väg som mig.




Fri vers av Lizita
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-02 23:09



Bookmark and Share


  zazaphira
du är så bra. <3
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Lizita
Lizita