Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mask

Jag tar av mig masken
jag syns igen
Jag blottar min själ
jag vågar göra det inför dig

Jag tar på mig masken
går ut ibland folk
Jag ljuger öppet om sanningen
inför dom

Jag kommer hem
och lägger masken ner
Jag säger sanningen om lögnen
som ingen vet

Det blir kväll och jag drunknar i din famn
ett rus av lycka
en glimt av kärlek
en natt med stjärnor
här i din famn




Fri vers av Lizita
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-24 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizita
Lizita