Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min flicka

She came into my life with a smile.
Made me struggle that extra mile.
To finally reach my destination.
Pulling me out of damnation.
Lifting me up to see the light.
Giving me inspiration to fight.
Now we stand united and close.
Together with a proud pose.
Seeing things a different way.
Forever together we will stay.




Fri vers av Zeon
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-08 04:08



Bookmark and Share


  Lsk
den har så mycket men
är ingen beliver i att det måste r,,,imma
Men det är bara mig
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Zeon
Zeon