Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Notera (De 7 underverken)


Det finns..

Det finns tid.
Det finns plats.
Det finns frid.
Det finns rast.
Det finns lek.
Det finns kurver.
Det finns smek.
Dessa är under.




Fri vers (Fri form) av Zeon
Läst 224 gånger
Publicerad 2012-11-06 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zeon
Zeon