Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till min son

ingen ska nånsin få trampa på dig
om jag kan
ska jag göra allt
för att du ska lita på dig själv
stå upp för den du vill vara
och inte ge efter
för folk som inte vet vilka dom är

älskade pojken min




Fri vers av RobertD
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-21 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
självklart gör man det bästa för sina kids..även jag...eller försöker iaf så gott jag kan
2013-08-17

  thyra
Fin beslutsamhet i orden. Känslosamma!
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

RobertD
RobertD