Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en del i taget

vart vill jag komma
med det här
eviga beteendet
där det mest
handlar om
vart han vill komma
på min
kropp

när ska lusten
kunna behärskas
och känslorna
de där
som man så
längtar efter
infinna sig

fast vänta
längtar jag ens
eller är det
en illusion
som har skapats
kärleken
som ska vara

är det inte lika
vackert
att dela sin kropp
med någon annan
som att dela
sitt jag




Fri vers (Fri form) av flyktsoda
Läst 358 gånger
Publicerad 2009-11-26 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flyktsoda
flyktsoda