Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vända mig om

stilleben av löv på min tröskel
symfoni av rött och gull
ändlös himmel omsluter mitt huvud
andas kyla och sparkar mull

under huden kryper min längtan
sträcker ut från topp till tå
vill lyfta mig bort över taken
vill vända mig om och gå




Fri vers av Tovan
Läst 593 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-10-24 21:05



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Härligt gung i denna text! Snygga rim!
2006-12-11

    Aarctica
underbar
2005-11-01

  Teddy
..skön rytm...Blir glad och sorgsen på samma gång och det känns lite märkligt men uppfriskande..Gillar.
2005-10-25

  Per Rydberg
För mig är "vända mig om" en sång där musiken finns i orden, rytmen och rimmen. Höstkänslan ligger där framför mig och kryper in under skinnet.
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Tovan
Tovan