Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utanför tiden


tid att leva utanför tiden

tillåter mig att leva

inuti den




Fri vers av Tovan
Läst 452 gånger
Publicerad 2005-10-29 23:59



Bookmark and Share


    Aarctica
jag tycker om den här aldeles speciellt. utan att analysera den finner jag ett budskap som jag tycker om.
2005-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Tovan
Tovan