Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min Vincent. - Dont look at me like that. You amaze me. -


Till min älskade

Du får mig att för alltid minnas den sjö vi vandrar runt just nu.
Dina fotspår fortsätter ut över vattnet, men jag är inte det minsta förvånad.

Miraklet som hänt mig är du.
Och jag, ännu inte simkunnig, drunknar i dina fotspår.




Fri vers av Necromancer
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-29 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Necromancer
Necromancer