Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen som går på mitt ansikte

Jag vill sjunka.
Ligga begravd under all jord, asfalt och åkrar.
Känna hur all världens människor går på mig, trampar på mitt ansikte.
Ingen aning om att jag existerar och känner all smärta.

Ingen ser mig, de kanske tittar på mig. Jag möter deras blick, men det är alltid något bakom som intresserar. Inte personen framför, jag.
Jag är rädd, varje sekund, varje minut, varje timme och varje dag.

Jag orkar inte. Jag orkar inte all världens lidande.

Jag ser dig. Men varför ser du inte mig?
Kan du inte bara se mig?
Och visa mig din kärlek.




Fri vers av Necromancer
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-12 22:04



Bookmark and Share


  stefan.g
Detta är bara beviset på att du faktiskt lever. Så lev som om du menar det!
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Necromancer
Necromancer