Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vincent

Med en röst som sammet viskar du i mitt öra
"Du är allt jag vill se och höra"

Då tänker jag, om allt fint som jag minns.
Du är det finaste som finns.





Fri vers av Necromancer
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-07 20:53



Bookmark and Share


  Necromancer
Tack! Det är min bästa hittils.
2010-05-08

  Noomi Henning
jätte vackert :)
2010-05-08

  C.Källner
Till och med på rim, och vackert till råga på allt.
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Necromancer
Necromancer