Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Mattias, du har alltid vart den enda.


Distans


Jag har saknat den jag älskar.
När jag ej vart dig nära,
har jag gråtit några tårar.

På grund av smärtan,
att inte kunna krama den jag har kär.

Jag älskar, den jag älskar.
För han har det jag behöver.

Jag älskar, den jag älskar.
För att han är du.




Fri vers av Nathalie a.k.a LoveMee
Läst 424 gånger
Publicerad 2005-10-27 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathalie a.k.a LoveMee
Nathalie a.k.a LoveMee