Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the way i see you..

Strange this feeling when i am next to you,

like lookin in the mirror, I see so much me in you..

same, same but different. Pictures painted reversed..

strange but tru, same, same but different,

i see me in you




Fri vers av Nathalie a.k.a LoveMee
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-11-10 05:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathalie a.k.a LoveMee
Nathalie a.k.a LoveMee