Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vann 2a pris i poesitävling med denna. ~2001~


Ord Om Dig.

Dina armar sveper varsamt runt min kropp.
Ögonen säger att du vill, dom längtar.

Längtan efter den åtrå,
som gör att du håller dig på avstånd.

Avstånd från det som gör så ont.
Det hon gjorde kan du inte glömma,
även om hon så vore död.

Du skräms av kärleken mellan oss.
Men vet du vännen, vi väntar tillsammans.
Vet du varför jag vill dig så gott?

För att jag älskar dig vännen,
och jag tänker inte släppa dig för några små hinder.




Fri vers av Nathalie a.k.a LoveMee
Läst 543 gånger
Publicerad 2005-10-27 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathalie a.k.a LoveMee
Nathalie a.k.a LoveMee