Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sparade sekunder

jag sparade sekunder
i en låda tillsammans med andra
bra-att-ha-grejer
och mina fickor svämmade över
av andras tappade modtussar
jag samlade deras ögonglitter
i burkar bredvid sängen
och hela nätterna låg jag och tittade
på hur det glimmade
innanför glaset
i mina bokhyllor trängdes dagböcker
fyllda av andras liv
och pärmar fulla av
bortslängda önskelistor

och varje gång en stjärna föll
blundade jag hårt
och önskade att jag också
skulle bli levande någongång




Fri vers av sagogryn
Läst 386 gånger
Publicerad 2005-10-28 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sagogryn
sagogryn