Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan bli inspirerad av gymnasielärare även om man är för gammal.


ovan molnen

du
ville sväva
högt ovan molnen
men alla flygbiljetter var
slutsålda




Fri vers av sagogryn
Läst 444 gånger
Publicerad 2005-10-31 21:51



Bookmark and Share


    Fia
Kort enkel mycket bra dikt med en oväntad vändning som gör den mycket rolig, fast.. med en gnutta sorg.. biljetterna var ju slut... attans!
2005-10-31
  > Nästa text
< Föregående

sagogryn
sagogryn