Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
slutet är än så länge provisotiskt. kanske ska hela dikten plockas isär och bli nåt nytt. nattskapelse.


blåögd

kanske led vi av
storhetsvansinne
av halsöverhuvudförälskelse
och alldeles för mycket
moln under fötterna

men vi var solsken
och lycka
min hand i din
och karusellen snurrade
fortare för var dag

jag sa
släpper du nu
faller jag hårt
och du lovade
omöjliga löften


blodiga knän
och våra munnar är
tomma på ord nu
tomma på kyssar

molnen jag trodde på
har skingrats
det här är
verkligheten
jag antar
att jag var
blåögd





Fri vers av sagogryn
Läst 566 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-11-30 22:44



Bookmark and Share


  Sländan
Tycker mycket om! Jag tycker att texten är bra som den är! Du använder språket på ett härligt och målande sätt. Kärleken kan göra ont...
2005-11-30
  > Nästa text
< Föregående

sagogryn
sagogryn