Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jaga vinden

som om hon aldrig
trillat av cykeln
jagade hon vinden
till världens ände
aldrig hade hon varit rädd
hennes knän var vana vid skrubbsår
och i hennes hjärta växte vingar
kanske skulle hon en dag
lyfta istället för att falla
men tills dess
jagade hon vinden




Fri vers av sagogryn
Läst 447 gånger
Publicerad 2005-10-28 13:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin bardomskänsla i denna, bra.
Men skriv gärna "varit" istället för "vart"
2005-10-28

  trasdocka
väldigt fin,
snälla ord men ändå
en tyngre undermenig
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

sagogryn
sagogryn