Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(min poesi kollapsar i fel takt, fäen)




Sweet sixteen osv

 

 

Lev! Gör vad du vill! Vänta inte! Lev nu!

så jag

skickade det där meddelandet jag
log det där leendet slog
det där numret och gav bort

den där kyssen




Men vänta
Du ska inte alltid vara den som är den som alltid
skickar ler slår kysser vänta
låt alla andra vänta
på din väntan
du ska inte alltid vara den som är den som alltid
Gör vad du vill!

Men vänta, då är det något som är fel
om det bara är du som lever,
Gör vad du vill!
ni borde ju vara två
eller?
fastän det är du som känner dig död
då är något fel så
vänta
på livstecken, handlingar, meddelanden, leenden, slag, kyssar men
Lev! Gör vad du vill! Vänta inte! Lev nu!




Fri vers av Gabriellan
Läst 478 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-11 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabriellan
Gabriellan