Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortsett från sömniga nattfjärilar

 

 

 

kanske

när jag väntat tillräckligt på regnbågar mellan regn och kallt
solsken genom
blötsmutsiga fönsterrutor

 

när regnbågen inte går i regnbågens färger längre

 

 

 

för många mil och blåmörka hav och
svartmolniga tänknätter, ljusblå visiondagar

 

för mycket luft och för många
nedbrunna stearinljus varje kväll som räknemaskiner
handskrivna drömmar och okontrollerbara skrattbubblor mjuka
saltkinder och varma flykttäcken

 

 

 

 

mellan dig
och

mig

 

 

 

kanske

när nattstjärnorna blinkar nästa gång, hårdmjuka
hjärtslag och riktiga verklighetshänder med puls
kittlande ögonfransar, gladögon och förstavåga

 hopp

 

 

 

 

tänk på mig




Fri vers av Gabriellan
Läst 472 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-31 01:15



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Fin, som berörde. Den var speciell och annorlunda men ändå väldigt lätt att känna med.
Bra skrivet.
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Gabriellan
Gabriellan