Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Soundtrack Vision of heaven


Vad du inte är

om jag ska vara ärlig
jag skulle kunna leva lite
på din närhet
skulle leva längre om
jag fick komma så nära
närmre än att jag
kunde andas din hud

och ibland dör jag när
du går förbi
om jag ska vara ärlig

saknar dina billiga
cigarettandetag

ibland slår du mig inifrån

jag vet inte hur
eller varför eller
vad det är som slår hårdast

(dina knytnävslag
eller mina
ömma
hjärtslag)

 

 




Fri vers av Gabriellan
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-24 13:59



Bookmark and Share


  pyre
underbart! Jag vill känna igen mig, men du skriver så fint så jag känner mig egocentrisk om jag gör det
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Gabriellan
Gabriellan