Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han kom, han gick och han segrade


Krossad Kärlek

Vi byggde ett bo tillsammans
Där trygghet och lycka slog rot.
En kort tid vi kände vår lycka.
Men snart kom stormarna dit.
Så mörka och kalla var vindarna,
Som slet våran kärlek itu.
Du är så långt borta
Och bara mörker bor kvar i mitt liv.




Fri vers (Fri form) av ErikaBorjesson
Läst 639 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-14 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaBorjesson
ErikaBorjesson