Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöker förstå mig på kärlek och dess känsla. Vet ej om det lyckats!


En annan beskrivning

Dina läppar,
fukten glänser i solljuset,
Leendet,
en brännande smärta bryter upp
inom mig.
Den brännande känslan likt en diamant i mitten
av min kropp,
ljuset får diamanten att reflektera ljuset,
det sprider sig kring min kropp,
ögonen glittrar,
leendet kvarstår.
Killet i fingrar och ben
blir omotståndligt.
Kroppen vill, jag vill
Fukten på läpparna,
glänser inom dig,
diamanten i magen är boven.
Folk kallar det fjärilar i magen,
jag kallar det en diamant,
den skiner upp mig
inifrån,
jag är så KÄR!




Fri vers av ErikaBorjesson
Läst 219 gånger
Publicerad 2011-10-29 03:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaBorjesson
ErikaBorjesson