Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be mine?

Du gör mig varm inombords,
Du får mig att le,
Med dig i tankarna är jag lycklig,

Du vet inte om det,
Du märker inget
Du blundar
Men själv känner du likadant


Jag vill inte erkänna,
jag vill inte förändra något,
där du är nu vill jag ha dig,

Det har alltid varit dig jag tyckt om,
det har alltid varit du som gett mig fjärilar i magen,
det är du som gör mig glad,

Men inget vet du om det,
Inget vill jag säga,
Du är den enda!




Fri vers av ErikaBorjesson
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-25 21:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är mycket känslor
och bilder i dina texter
såna som berör och fångar ens intresse
snyggt (:
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

ErikaBorjesson
ErikaBorjesson