Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig är jag stark

Det är du som lyfter mig upp högst på bergstoppen.
Det är du som ger mig mina vingar.
Det är du som får mig att flyga.

Jag har ett hjärta, en bit av det tillhör dig.
Håll det varsamt omslutet i dina händer.
Känn hur det slår bara för dig.

Du omsluter min kropp med din,
hör du mina andetag,
Känner du min lycka.

Du släpper mig,
Du tappar mitt hjärta som du omslöt ömt en gång.
Det är nu dags att pröva mina vingar,
Jag hoppar...




Fri vers av ErikaBorjesson
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-25 22:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
flyg, flyg, flyg, fritt, och lev.
2011-02-12

  Blowingbubbles
Gillart! Ensam är stark
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

ErikaBorjesson
ErikaBorjesson