Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget alls inget finns


Punkt

jag gick förbi
du låste

punkt
.
.
.




Fri vers av trollflöjt
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-02 00:29



Bookmark and Share


  Ingmar Hård VIP
det här var kort och effektivt och skapar alternativa bilder
"punkt..." kanske inte behövs
2010-11-05

    Magneta Myll
Jag vill veta mer...

men bra.
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

trollflöjt